Vendégtájékoztató

Kedves Vendégünk! Üdvözöljük Önt a BH Kristályban!

Tájékoztatónkban szeretnénk megismertetni Önt szálláshelyünk szolgáltatásaival és segítségére lenni abban, hogy a nálunk eltöltött idő a lehető legkellemesebben teljen. BH Kristály Vezetősége

Az Ön szobájának érvényes napi ára *:

Standard kétágyas 92 euro/ éj
Superior szoba 120 euro/ éj
* Az ár minden esetben tartalmazza 2 fő részére a hideg-meleg büféreggelit, fürdőház korlátlan használatát, vezeték nélküli internet hozzáférést, parkoló használatot és az ÁFA-t. Az idegenforgalmi adó, melynek mértéke 2023-as évben 400 Ft/ fő / éj, 18 év felett külön fizetendő. A szobaárat mindig az érkezés napján érvényes MNB által közzétett középárfolyamon forintosítjuk.

ALAP ADATOK

Szálláshely neve: BH Kristály
Címe H-4031 Debrecen István út 74.
Honlap: www.bhkristaly.hu E-mail: info@bhkristaly.hu
Tel: + 36 52 212 168 Nyitvatartás: 0-24 (Január 03 – December 23.)

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

A BH Kristály a magyar szabványoknak megfelelően épült.
Kérjük, hogy biztonsága érdekében tartsa be az előírásokat:
Tűzesetek elkerülése végett kérjük, hogy a BH Kristály területén csak az arra kijelölt helyeken dohányozzon.
Tűzbiztonsági okokból a szoba elhagyásakor kérjük, mindig kapcsolja ki az elektromos berendezéséket (TV, borotva stb.)
Vészhelyzet esetén kérjük, hívja a Recepciót a 1100-ás mellék tárcsázásával.
Tűzriadó esetén kérjük, hogy azonnal hagyja el az épületet, a menekülési útvonalat a szobaajtóra kifüggesztve találja.
A szobát mindig tartsa zárva, távozáskor kérjük, zárja be az ablakokat és az erkély ajtót is.
Biztonságos megoldást kínál értéktárgyainak elhelyezésére a recepción található széf, melynek használata ingyenes. Kérjük értékeik megőrzése érdekében használják a szobában elhelyezett széfet.
A szobákban hagyott értéktárgyakért, készpénzért a szálláshely nem vállal felelősséget.

Fontos telefonszámok:
Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107
Általános segélyhívó 112

Allergia: Speciális étkezési lehetőségekről kérjük egyeztessen a recepcióval.

Ágyelő: Vendégeink részére ágyelőt kérésre biztosítunk. Kérjük, hogy igényével forduljon a szobaasszonyokhoz vagy a recepcióhoz. A recepció telefonszáma: 1100

Ágyneműcsere: A szobákban az ágyneműt hetente min. kétszer cseréljük. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is cseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Babaágy: A Recepción kérhető. (Előre foglalás ajánlott)

Bankett: Kis létszámú bankett, konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése a konferenciateremben. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Bár: A bár naponta 11:00 – 22:00 óráig várja a vendégeket és a földszinten található. 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás a Recepción kérhető.

Biztonsági szolgálat: A szálláshely biztonságát távfigyelő szolgálat biztosítja. Riasztás estén a helyszínre érkeznek.

Check in: A szobát érkezés napján délután 15:00 órától tudja elfoglalni.

Check out: Kérjük, hogy elutazása napján szobáját 11:00 óráig szíveskedjen elhagyni és kulcsát a Recepción leadni. A kulcs elvesztése, megrongálása 10.000,- Ft/ darab kártérítést von maga után.

Cipőtisztítás: A szobában, a széf mellett cipőtisztító készlet áll rendelkezésre.

Csomagmegőrzés: A földszinten a Recepció segítségével bármikor ingyenesen használható.

Csomagszállítás: Kérésére csomagjait a szobába szállítjuk. 

Egyéb eszközök: A recepción külön díj ellenében kérhetők: fogkefe + fogkrém 300 Ft / csomag, borotva 300 Ft / csomag, papucs 300 Ft / csomag. Esernyőt ingyenesen biztosítunk.

Elveszett tárgyak: Kérjük, tájékoztassa a Recepciót. A szobában felejtett tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.

Ébresztés: Ébresztést a Recepción kérhet.

Elektromos áram: Szálláshelyünkön az elektromos áram 220V/50Hz. Külföldi vendégeink részére, külön kérésre nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk.

Étel rendelés: Lehetőség van szálláshelyünkre ételt rendelni. Debrecenben számos étterem kínál ételeket kiszállításra. Kérjük használja az erre alkalmas applikációk valamelyikét: WOLT; Foodpanda; VisitMe, vagy kérje a Recepció segítségét.

Étterem: Szálláshelyünkön étterem nem üzemel, csak reggelit szolgálunk fel. Reggelijét hétfőtől – péntekig 7:00 – 10:00, szombat és vasárnap 8:00 – 10:00 óráig fogyaszthatja el a reggeliztetőben. A reggeliztető a földszinten található, légkondicionált és nem-dohányzó. 10 fő alatt bővített kontinentális reggelit, 10 fő felett büféasztalos reggelit kínálunk.18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésre kiránduláshoz, vagy korai check out esetén reggeli helyett. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 18:00 óráig a recepción jelezni szíveskedjen. Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás a Recepción kérhető. Speciális étkezési lehetőségekről kérjük egyeztessen a recepcióval.

Fénymásolás / nyomtatás: Kérjük, hívja a Recepciót.

Fürdőköpeny: Amennyiben fürdőköpenyre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Fűtő-hűtő klímakészülék: A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemeltethető. A hőmérsékletet a szobákban elhelyezett fali kezelőkről lehet szabályozni. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 25 C°, nyáron az ajánlott hűtési hőmérséklet 22 – 26 C°. Ezek a hőmérsékleti tartományok kellemes komfortérzetet biztosítanak.

Gyógyszer: Kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Hitelkártyák: Elfogadott hitelkártyák: Maestro, Mastercard, Visa, Diners, JCB, VPay

Internet: Az épület területén vezeték nélküli internet áll térítésmentesen Vendégeink rendelkezésére. A – 1 szinten található asztali számítógép térítésmentesen igénybe vehető.

Istentiszteletek: Az istentiszteletek kezdési időpontjáról és a templomok címéről a Recepció bővebb tájékoztatást tud nyújtani.

Karbantartás: Kérjük, jelezze a Recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul.

„Kérem, ne zavarjanak!”: Amennyiben nem szeretné, hogy nyugalmát megzavarják, kérjük, használja a szobában elhelyezett „Kérem, ne zavarjanak!” feliratú táblát. Kérjük, a táblát akassza ki a kilincsre. Ha később mégis igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérjük forduljon a Recepcióhoz.

Kérdőív: Tartózkodása alatt szálláshelyről kialakult véleménye, észrevételei fontosak számunkra, segítséget jelentenek szolgáltatásaink színvonalának emelésében. Kérjük, töltse ki a szobában, illetve a recepciós pulton elhelyezett vendégkérdőívet.

Kisállat: Szálláshelyünk nem fogad házi kedvenceket. Megértésüket köszönjük.

Konferencia: Kis létszámú konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése konferenciateremben. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Laptop: Amennyiben szüksége van laptopra, kérjük forduljon a Recepcióhoz.

Látogató fogadás: Ha vendéget szeretne fogadni szobájában, kérjük ezt jelezze a Recepción. A nem a BH Kristályban megszálló, de szállóvendéghez érkező vendégek adatait le kell adni a Recepción.

Masszázs: Wellness részlegünk masszázsokkal várja Vendégeit. Időpontegyeztetési szándékát kérjük, a Recepción jelezze. Aktuális árainkról érdeklődjön a Recepción. (Svéd masszázs, problémára fókuszáló 11.000 Ft / 60 perc, Nyirokmasszázs 13.600 Ft / 100 perc, Reflexiós talpmasszáz; Indiai fejmasszázs 6.000 Ft / 30 perc)

Minibár: A szobában található minibárban Vendégeink különböző italokat, üdítőket találnak. A szobában található minibárt naponta feltöltjük és fogyasztását automatikusan számlájára terheljük. A kijelentkezés napján kérjük, tájékoztassa a Recepciót utolsó napi fogyasztásáról. Aktuális árainkról a szobában elhelyezett árlistáról tájékozódhat.

Mosatás: Amennyiben ruháit 9:00 előtt leadja, tiszta ruháját még aznap bekészítjük a szobájába (kivéve hétvégén). Kérjük, használja a szennyesruha-zsákot. Aktuális árainkról a Recepción érdeklődhet. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű mosatását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést.

Nemdohányzó szoba: A BH Kristály vendégszobáiban a dohányzás minden esetben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra költséget (200 euro) von maga után!

Nemzetközi adapter: Nemzetközi használatra alkalmas adapter a recepción kaució ellenében igényelhető.

Orvosi ügyelet: Egészségügyi panaszával és váratlan rosszullét esetén kérjük, forduljon szakemberhez. Recepciónk készséggel tájékoztatja a legközelebbi ügyelet, gyógyszertár és kórház elérhetőségeiről.

Panasz: Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon a Recepcióhoz, hogy esetleges problémait minél gyorsabban orvosolhassuk.

Papucs: Külön díj ellenében kérhető a Recepción.

Parkoló: A gépkocsival érkezőknek parkolónkban ingyenesen biztosítunk parkolót. Az esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Párna: Amennyiben plusz párnára van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Posta: Felbélyegzett postai küldeményeit térítés ellenében a Recepció továbbítja. Borítékot, levélpapírt íróeszközt a Recepción kérhet.

Programlehetőségek: Debrecenben számos kulturális, sport, gyógyászati, gasztro és szórakozási lehetőség várja Vendégeinket. Az egyes programokról további információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Rádió: Rádiót a televízión keresztül hallgathat.

Reggeli: Reggeliztetőnkben 10 fő alatt bővített kontinentális reggelivel, 10 fő felett büféasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket. Hétközben 7:00 - 10:00; hétvégén 8:00 – 10:00

Rendezvényszervezés: Vállaljuk rendezvények teljes körű, szakszerű lebonyolítását. További információkért forduljon a Recepcióhoz.

Ruházat: Kérjük Vendégeinket, hogy az általános öltözködési szabályokat tartsák be. Fürdőköntösben, fürdőruhában a reggeliztetőben / bárban fogyasztás céljából nem tartózkodhatnak

Speciális étrend, étkezés: Amennyiben Ön vagy Önnel együtt utazó vendégünknek élelmiszer allergiája, élelmiszer intoleranciája van, feltétlenül előre jelezze a recepción, hogy munkatársaink időben gondoskodhassanak teljes biztonságáról, kényelméről.

Szauna: Fürdőházunkban a következő szaunákkal várjuk Vendégeinket: finn szauna infra szauna. A szauna használatára vonatkozó szabályok a wellness házi rendjében és a szauna mellett olvasható. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Számítástechnikai segítségnyújtás: Internetes és számítógépes kérdéseivel is forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Széf: Értékei és pénze tárolására szobaszéf áll rendelkezésre. A széfen kívül tárolt értéktárgyakért szálláshelyünk nem vállal felelősséget.

Szobakulcs: A szobák kulccsal nyílnak. A szobákban lévő elektromosság mágneskártyával működtethető. A szobai elektromos berendezések elindításához kérjük, helyezze a mágneskártyát az ajtó mellett található, erre a célra kialakított nyílásba. Felhívjuk figyelmüket, hogy a szobai konnektorok is csak ebben az esetben működnek. Amennyiben időlegesen elhagyja szálláshelyünket vagy kijelentkezik, kérjük, a szobakulcsot adja le a Recepción. A kulcs és a kártya elvesztése, megrongálása 10.000,- Ft/ darab kártérítést von maga után.

Szobafoglalás: Következő látogatását a Recepción, a + 36 52 212 168–as telefonszámon, vagy az info@bhkristaly.hu e-mail címen foglalhatja le. Aktuális foglalásának esetleges meghosszabbítását kérjük, mielőbb közölje a Recepcióval, mert az eredetileg bejelentettnél hosszabb időtartamra a szobát csak akkor tudjuk biztosítani, ha korábbi vállalásaink azt megengedik.

Szobaszerviz: Szálláshelyünkön szobaszervíz szolgáltatás nem elérhető.

Takarítás: A szobák takarítása naponta történik.

Takaró: Kérésére extra takarót biztosítunk. Igényével forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Taxi/transzfer: Ha taxira vagy transzferre van szüksége, bővebb felvilágosításért és az árakért forduljon a Recepcióhoz.

Telefon: A szobából a következő hívószámokat tudja elérni: Recepció1100 Szobából szobába: a 110… + szobaszám megnyomásával. A szobából külső hívás kezdeményezésére nincs lehetőség, a recepción tud külső hívást kezdeményezni.

Televízió: A televíziót távirányítóval kapcsolhatja be. A csatorna választékot a televízió mellett találja.

Töltők: Vendégeink kérésére különböző adaptereket biztosítunk térítésmentesen. Elektromos autó töltésének igénye miatt kérjen segítséget a recepción.

Törölközőcsere: A szobákban a törölközőt naponta kérésre cseréljük. Egyéb esetben a fürdőszobákban feltüntetettek szerint járunk el. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Üzenetek: A recepció továbbítja Önnek a szobába.

Varrás: A szobákban bekészített ingyenesen igénybe vehető varrókészlet áll Vendégeink rendelkezésére.

Vasalás: Vasalási igényét kérjük, jelezze a Recepción. A leadott ruhát 1 órán belül kivasaljuk. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű vasalását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést, mert az ebből eredő károkért szálláshelyünk nem vállal felelősséget. Kérésre vasalót és állványt is tudunk biztosítani térítésmentesen.

Virágrendelés: Virágot a Recepción rendelhet.

Wellness: Nyitvatartás: 8:00 -22:00 A fürdőházban 1 pezsgőfürdő található egy infra- és egy finn szauna., Pezsgőfürdő: 34 – 36 °C

Széchenyi 2020